onsdag, april 20, 2005

GB + Rasister = Sant


För en del kommer tydligen detta som en chock, vi på Kabalredaktionen har dock vetat om detta faktum länge. Olyckligt nog fick Centrum mot rasism reda på GB's plan bakom Nogger Black och drog igång ett stort mediaståhej som kommer ge GB all tid i världen att undanröjja bevisen på deras rasistiska kopplingar.

Eftersom att loppet nästan är kört nu har vi beslutat att presentera en del av de bevis vi har lyckats samla ihop.

Bevisföremål 1:
"GB lägger ihop det svarta med namnet Nogger, som associerar till nigger och neger. Nogger Black skrivs med runda bokstäver som skulle kunna tolkas som graffiti"

GB visar att alla personer med utländsk härkomst tycker om skadegörelse och våld. För vi vet ju att all graffiti är skadegörelse! (Fråga bara SL)

Bevisföremål 2:
"12. Nogger Black
GB Glass
Snittbetyg: KKK"

Talar för sig själv...
Bevisföremål 3:

"Nazister har i flera år haft märken med siffran 88 på sina jackor. Eftersom bokstaven "H" är den åttonde i alfabetet är "88" en nazistkod för Heil Hitler."

GB har en glass som heter 88:an
Bevisföremål 4:


Bevisföremål 5:
En företrädare från GB på bild.


Bevisföremål 6:
"vår isglass Igloo Cola anspelar på kokainmissbrukande eskimåer"
- Petronella Warg, pressansvarig på GB

Bevisföremål 7:
Man kan läsa "Håll Sverige rent" på GB-papperskorgarna som brukar sitta vid glasskioskerna. "Håll Sverige rent" var också namnet på en rasitsisk kampanj under slutet av 80-talet. Det står nu helt klart att GB var en av initiativtagarna till denna kampanj.

Bevisföremål 8:
Hemliga produktplaner på en av GBs kommande produkter. Denna drogs dock tillbaka efter den senaste tidens skriverier.

[Det tragiska med hela den här historien är att tillslut när Centrum mot rasism ropar "vargen kommer" så kommer ingen att bry sig ;(]

Inga kommentarer: