måndag, maj 02, 2005

Flodvågens ursprung härlett!



Många tror att flodvågen aldrig fanns. Att flodvågen var en medial bluff, en putslustig undanflykt från den sjukdom man trodde var utrotad, men som nu skulle ha hotat världen. Sjukdomen var TBC. Att tiotusentals kroppar plötsligt segnade ihop och avled. Somliga försvann spårlöst. Det sades också att man var tvungen att skjuta alla smittade ofördröjligen innan sjukdomen spreds ytterligare p.g.a. bristande medicinsk information.

Detta är en lögn. Den sanna historien är så mycket värre; Flodvågen, eller rättare sagt Bombvågen, fanns! Jag ska nu återge för er, med livet som insats, hur ett tiotal felplacerade siffror kan betyda en faslig mängd krossade liv.

En nordkoreansk flygbas sammansvuren med en av världens största nationer, USA. De har i hemlighet utvecklat tredje generationens kärnvapen, ett så kallat 3G-kärnvapen. I nedslaget fusionerar fyra medium; väte, kväve, tandkräm och nånting (vår informatör dog innan han hann berätta om det fjärde och sista mediet). Dessa ämnen sammanstrålar till ett gräsligt ämne som kallas Uragate (koreanska och betyder stjärnfjärt). Ämnet håller bara i cirka 17 sekunder, det beror på att inne i kärnan av Uragate pågår en kedjereaktion av atomklyvningar som skapar ett monstruöst kraftmotstånd och leder till en explosion med en intensitet av ca 14 vätetombomber.

Den 26/12 2004 knappar en nyanställd ung korean in fel kordinater. Istället för att träffa 98,7341 7,5097 matade han in tvärtom, dvs mycket nära Thailand. Av denna krevad skapades då vågen som var över hundra meter hög vid ett tillfälle i början av urladdningen. Bomben skulle egentligen ha förintat Norges största ö Svalbard på grund av deras urusla bidrag till Eurovision Song Contest 2005, som egentligen är ganska bra. Tyvärr har koreaner aldrig varit några höjdare på glamrock.

1 kommentar:

Anonym sa...

när ska koreanerna insé att norge gör bättre eurovisions schlagerlåtar än dom?