fredag, mars 10, 2006

Den slutgiltiga konspirationen..

Som ni säkert märker har kaba´l inte uppdaterats på snart ett år. Det är tyvärr så att vi infiltrerats från under omständigheterna tyvärr onämnbart håll. Men om vi säger så här, vi lär inte kunna publicera några fler teorier, vi kom lite för nära sanningen. Vissa saker får man tydligen inte ens avslöja i ett land som har yttrandfrihet inskriven i grundlagen.

Vi har fått tillstånd att avslöja vilka avslöjanden vi planerat publicera i höstas:

SL - Nazismens högborg?
Kopplingen mellan Stockholms spårvägar och de gamla SS soldaterna.


Regeringskansliet vill försäkrar sig om att bevara arbetslösheten
"Alla ska inte få jobb då går sverige inte runt!"


Pianomannen (2 teorier)
1. CIA
Den mystiska pianomannen är inte ensam. Vid fyra-tiden den första Juni dök 19 stycken identiska män upp, vandrandes från en skog någonstans i Wales. CIA har samlat alla pianomän på hemlig ort och har försökt tysta ner händelsen. Vi på kaba'l-redaktionen har lyckats få tag i en av ytterst få bilder på detta fenomen.


Man tror att det rör sig om kloner. Hans gener är skrämmande lika en blandning av musikgeniet Wolfgang Amadeus Mozart och, den mest framgångsrike diktatorn i vår tid, Adolf Hitler. Hur man har fått tag på DNA från dessa två personer är osäkert.

Om det fortsätter att strömma in arméer av dessa pianomän är vi tillslut chanslösa.

2. KLF ligger bakom det hela?
Länk

Sen hade vi dessutom en artikel om vad Svensktnäringsliv, kungen - Hannes från GBG 2001, polisen, Pastorn, Runar, Pontén, ABBA, Sten Andersson-Lars Lejonborg, Skandia, Integrations ministern, Al Qaida, CIA, George Bush, Bill Gates, Hitler, Stalin, Polpot, Napoleon, Mao tse tung, Noshörningen Nelson, Alla i "Alingsås" har för kopplingar till varandra..

Inga kommentarer: